SAMA GENÍS AL SNBA PARÍS


EXPOSICIÓ
Sama Genís al Salon National des Beaux-Arts París (SNBA)
Sama Genís Orriols, alumna de ceràmica artística de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic
Salon National des Beaux-Arts París (SNBA)


L'alumna de ceràmica artística de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, Sama Genís Orriols, va exposar una escultura dins la fira "saló nacional de les belles arts" a París.

Aquest saló va començar al 1861, és un dels esdeveniments artístics més importants dins de l'agenda anual de París.
Es fa anualment al Carroussel du Louvre Salle le Nôtre de París.

La societat convida artistes individualment i delegacions de diferents països com Brasil, Corea, Japó, Anglaterra,Canadà, Xina, Espanya, Suissa, Turquia, Estats unts, Països baixos, Anglaterra i per primera vegada Catalunya.
Hi ha exposades un total de 700 obres entre pintura, escultura i gravat.

L’afluència de públic és espectacular; com a fira es poden vendre les obres però, principalment ,és un molt bon lloc per fer nous contactes, ja que, molts galeristes d’arreu van a buscar nous artistes. Hi ha un gran interès per part de tothom d’organitzar exposicions i altres esdeveniments culturals.

La delegació catalana va contactar amb diferents artistes catalans. S’havien d’enviar un total de 10 fotografies de diferents obres, hi havia una preselecció i la selecció final la feien a París. La delegació catalana va ser presidida per el senyor Miquel Vila, delegat del govern català a França.


La peça seleccionada es diu "estructura/01"
Gres de colada.  Cuita a 1260ºc