PROJECTE FINAL / TRAJECTÒRIA

EXPOSICIONS
PROJECTE FINAL / TRAJECTÒRIA
Del 13 de maig al 10 de juny de 2013
Diferents espais de la ciutat de Vic

projecte-final-trajectoria-easd-vic-13







 

Projecte final / Trajectòria és un programa de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic: és una posada en escena del projecte que realitza l’alumnat en finalitzar els estudis d’un cicle formatiu o els estudis superiors.

Projecte final / Trajectòria pretén reforçar el caràcter de projecció exterior que sempre comporta un treball de fi d’estudis, aprofitant els recursos expositius del propi centre i la complicitat i la col·laboració d’institucions de la ciutat, cosa que ens permet presentar alguns d’aquests projectes fora de l’Escola.

La segona edició de la presentació pública de Projecte final / Trajectòria ofereix diverses novetats. La primera, el notable increment i diversificació de llocs on es presenten projectes: ACVic Centre d’Arts Contemporànies, aparadors del carrer de la Riera, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Festival Protesta, La Bu, Museu de l’Art de la Pell i Temple Romà de Vic. Cal destacar la incorporació a la proposta de llocs diferents als espais més convencionals d’exposició: una botiga i un festival de cinema.

Una altra novetat rellevant de Projecte final / Trajectòria és la inclusió d’una exposició presentada el curs passat com a projecte final a la Sala Exposicions de l’Escola d’Art. D’acord amb la trajectòria professionalitzadora d’aquest programa, enguany s’està exposant en un espai ja sense la tutela de l’Escola. Es tracta de “Trobats”, de Ferran Vives, a L’Albergueria.

Us convidem a descobrir una nova Trajectòria.