Futur Excel·lent - Sama Genís

Futur Excel·lent - 5a edició dins del Saló The Craftroom 
Dhub Barcelona / 29 i 30 de novembre i 1 de desembre

Artesania Catalunya organitza la 5a edició de Futur Excel·lent, un projecte expositiu dels projectes finals dels cicles formatius de grau superior de les Escoles d’Art de Catalunya. La mostra vol ser un pont entre la finalització dels estudis i el món professional. Els projectes finals participants a la mostra han de pertànyer a l’àmbit de l’artesania i tenir la qualificació d’excel·lent.

Enguany Futur Excel·lent queda integrat dins del Saló The Craftroom, emmarcat dins de la Setmana de l’Artesania de Catalunya, facilitant als estudiants una participació en un Showroom real. Els alumnes mostraran el seu projecte final a las empreses i professionals del sector els tres dies que durarà l’esdeveniment, 29 i 30 de novembre i 1 de desembre al Dhub Barcelona Glòries de 10h a 21h.

Enguany, com a representant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, participa a Futur Excel·lent la Sama Genís amb el seu projecte final del Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica. La Sama va presentar el projecte final, Traçabilitats, el maig passat al Museu de l’Art de la Pell, dins el programa expositiu Trajectòria que organitza l’Escola. L’exposició ha estat oberta fins a l’octubre amb un gran èxit de públic i crítica.