II Jornada d'Art i Disseny de l'escola a l'empresa


II Jornada d'Art i Disseny de l'escola a l'empresa
20 de març de 2014
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona





El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Departament de Cultura i totes les escoles d’Art i Disseny del país organitzem la II Jornada “Art i disseny: de l’escola a l’empresa” que tindrà lloc el proper 20 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El Departament d’Ensenyament vol reforçar les relacions ja existents entre les escoles d’Art i Disseny de Catalunya i les empreses i institucions que es serveixen del talent i la creativitat que es genera en els cicles formatius d’ensenyaments artístics.

Al Centre de Cultura Contemporània s’instal·larà una exposició de roll-ups i vídeos dels projectes finals d’alumnat de les totes les escoles d’Art i Disseny, a la vegada que a l’auditori es presentaran oralment i en vídeo una selecció dels esmentats projectes.

De l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic es presentaran els següents projectes finals:

- Espais en transició de BBIntervencions / Belén Atienza i Bet Parramón (Disseny d'interiors) - http://bbintervencions.blogspot.com.es/
- Traçabilitats de Sama Genís (Ceràmica) - http://www.samagenis.com/
- Sobre el lloc. Fitxes de paisatge de Neus Martí (Pintura) - http://www.elmuntanyenc.cat/sobre-el-lloc-fitxes-de-paisatges/
- Cistells. Una mirada a la pagesia de Jesús Romero (Escultura)
- Designer Toy de Jesús Sampol (Disseny gràfic)

A la nostra galeria podeu veure més imatges d’aquests projectes.

Web de la jornada.