Bilbao 2016 ESDAP Vic


Els dies 17-18-19-20 de novembre hem fet un viatge a Bilbao amb els alumnes de l'ESDAP Vic per assistir a l'esdeveniment "Selected16", un espai d’inspiració i intercanvi d’idees, on vam poder compartir i descobrir les noves tendències sobre la cultura visual. 

Durant dos dies vam assistir a una gran varietat de ponències i activitats per conèixer la situació actual del sector de la creativitat i explorar la relació entre empreses i disseny.
També vam aprofitar per fer una visita al Museu Guggenheim de Bilbao, on vam poder veure la col·lecció permanents i les dues exposicions temporals: la col·lecció de Hermann i Margrit Rupf i la exposició sobre Francis Bacon


Al mateix temps, s'ha aprofitat l’estada a Bilbao per conèixer una ciutat que en les darreres dècades ha experimentat una modernització social, cultural i econòmica molt important. Bilbao
va ser incorporada per la UNESO a la Xarxa de Ciutats Creatives en l’apartat disseny i, amb aquest reconeixement internacional, forma part d’una gran comunitat de ciutats com: Berlín, Buenos Aires, Pekín, Shanghai, Montréal, Séul, Nagoya, Kobe, Shenzhen, Saint Étienne i Graz. 

Programa del festival Selected'16




A continuació teniu alguns enllaços sobre els diversos ponents de l'esdeveniment:

 I algunes fotografies:

Selected'16











La visita al Museu Guggenheim