CONVOCATÒRIA PREMI CATALUNYA D'ECODISSENY 2017


 

Convocat el Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017


Ja pots consultar les bases del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017 que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i que reconeix els productes, els productes en desenvolupament i les estratègies dissenyats/des, fabricats o executats/des a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

Es valora, per exemple, productes dissenyats per tal d’estalviar recursos (tant en la seva producció com en la seva fase d’ús); productes modulars, reparables, actualitzables; serveis que proposin nous models de consum més sostenibles; etc...

Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes, impulsors d’estratègies i estudiants de Catalunya.

El Premi té 4 categories:
1. Producte (per a productes en el mercat)
2. Producte en Desenvolupament (per a productes no comercialitzats)
3. Estratègia (per a iniciatives de promoció de productes ecodissenyats
4. Disseny Jove (per a estudiants i titulats novells). *En totes les categories, el concepte de producte engloba productes i serveis.

A les bases es poden consultar tots els detalls pel que fa als requisits, criteris de valoració i calendari previst.

El període de presentació de candidatures s’obrirà el 16 de gener de 2017 i finalitzarà el 28 de febrer de 2017 a les 12.00 h del migdia.

BCD col·labora amb el Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 com a dissemination partner, tal i com ha fet en l'anterior edició i en la difusió de les set edicions del Premi Disseny per al Reciclatge.
Consulta les bases (descarregar PDF)

Més informació: Agència de Residus de Catalunya