Setmana STOP a l'Escola


Del 30 de gener al 3 de febrer
Setmana STOP
Setmana de tallers a l'escola d'Art de Vic


Taller d'arquitectura efímera. A càrrec de David Oliva i Elisenda Planas, de l'estudi SP25a. 
L'objectiu de la proposta és introduir llum i color al claustre de l'escola, ja que és un espai molt ombrívol degut a l'orientació i a la presència d'arbres de fulla perenne. El taller l'estan desenvolupant alumnes de 1r i 2n d'arquitectura efímera, i alumnes de 3r d'ESDAP.

Taller de serigrafia. A càrrec de Carles Gómez, dirigit als alumnes de segon curs del cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al producte Gràfic Imprès. Els alumnes han pogut conèixer el funcionament de la tècnica d'impressió de la serigrafia, experimentat totes les fases del procés.

Taller de joieria i microfusió.  A càrrec de Ruth Bau, alumna de fosa, dirigit als alumnes de segon curs del cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al producte Gràfic Imprès.
Els alumnes han pogut realitzar petites peces dissenyades per ells, experimentant tot el procés, des de la idea inicial fins a la fosa i acabats de la peça.

Taller de reciclatge. A càrrec de Dolo Navas, dirigit als alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al producte Gràfic Imprès.

Taller d'enquadernació. A càrrec de Sandra Quílez, dirigit als alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al producte Gràfic Imprès.

Taller de tatuatge. A càrrec de Joana Catot, dirigit als alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistent al producte Gràfic Imprès. Gràcies a la seva professionalitat, experiència i coneixement de la disciplina els alumnes han pogut fer una immersió en el món del tatuatge.

Taller de prototips escultòrics. A càrrec de Ferran Vives, dirigit als alumnes del Cicle Artístic, Escultura, Forja i Fosa.


Taller de motlles. A càrrec de Daniel Ortiz, dirigit als alumnes del Cicle Artístic, Escultura, Forja i Fosa.

Taller de pàtines de fosa. A càrrec de Joan i Eliseu Buixadé, dirigit als alumnes del Cicle Artístic, Escultura, Forja i Fosa.

Taller d'After Effects. A càrrec de Guillem Mora, dirigit Dirigit als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Interactiva.