Swab Stairs


Divendres 16 de juny, a les 11:30 h a l'estació Diagonal L5 - Rambla Catalunya/Diagonal es va realitzar  la inauguració de Swab Stairs. És una activitat que consisteix en intervenir a les escales del metro de Barcelona amb obres d'estudiants d'escoles d'art i disseny, del 16 al 30 de juny. El tema d'aquest any ha estat "La ciutat intel·ligent i sostenible".
Des de l'escola hi hem participat amb els alumnes de 1r curs d'Estudis Superiors de Disseny (Gràfic i d' Interiors) i han seleccionat l'obra de l'Anna Reche titulada "Green".

L'exhibició consisteix en reproduccions en vinil de les obres triades dels guanyadors procedents de les 12 escoles seleccionades, en aquesta oportunitat 10 de Catalunya i 2 universitats internacionals, una de París i una altra d'Anvers. D'aquesta manera, Swab Stairs vincula al món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge urbà. 
L'activitat forma part de la programació de la fira d'internacional d'art Swab Barcelona. Organitzada de la mà del projecte TMB Cultura, conjuntament amb el Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona i el suport de Fujifilm, Swab Stairs ofereix als estudiants l'oportunitat d'exhibir el seu treball davant els usuaris diaris del metro de la ciutat.
“La ciutat intel·ligent i sostenible”

En aquesta edició, el tema proposat va ser el de “La ciutat intel·ligent i sostenible”, de manera que els estudiants poguessin proposar, amb la llibertat que atorga l'expressió artística, solucions creatives i sostenibles per portar a les nostres ciutats a ser cada vegada més intel·ligents, ambientalment sostenibles i en harmonia amb els seus habitants.