El fil conductor / Artesania de Catalunya



El fil conductor

Inauguració: 19 d'octubre a les 19.30
Lloc: Artesania de Catalunya. c. Banys nous, 11. Barcelona

L'objectiu principal d'aquesta exposició és donar  a conèixer la relació que s'estableix entre l'Escola i l'empresa. L’Escola d'Art de Vic sempre ha potenciat la relació amb els esdeveniments artístics contemporanis,  amb les empreses de la comarca i amb  el context cultural de la ciutat.
L'Empresa treballa amb professionals capaços de crear productes segons les exigències del mercat. El màrqueting, la innovació i la difusió dels productes i sistemes productius donen a l'empresa un valor afegit de cara a l'expansió d'aquesta.
L'Escola busca crear professionals capaços d'expressar una idea mitjançant tècniques artístiques útils pel mercat de treball. En aquest sentit es proporciona als alumnes una bona formació tècnica, amb coneixements teòrics  i amb gran capacitat crítica i de reflexió.
Els projectes realitzats per l'escola d'Art de Vic, en la museologia i museografia del Museu del Coure, per encàrrec de la Farga i l'exigència d'un concurs especialitzat en el coure i els seus aliatges, repre-senta pels alumnes, la possibilitat d'entrar al món professional i posar en valor els seus aprenentatges en tècniques dels metalls, de l'escultura i la ceràmica.
Expositors:
Xavier Grané, Xavier Grané, Carla Mas, Lluís Tomàs, Roxanne Robinson, Oriol Arumí, Geni Pla, Marta Payàs, Anna Pons, Francesc Castany, Mariona Piris, Enric Torras, Imma Solà i Evelí Adam.