Col·laboració amb L'Atlàntida de Vic per al disseny del cartell de l'obra "El club dels poetes morts"Els alumnes de l'ESDAP Vic han col·laborat en el disseny del cartell El club dels poetes morts, una producció pròpia del teatre Atlàntida.
El cartell dissenyat per la Laia Juárez ha estat l'escollit per L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, per promocionar El club dels poetes morts. El projecte del disseny del cartell ha estat una col·laboració de L'Atlàntida amb l'EASD de Vic-ESDAP Vic, on hi han participat tots els alumnes de Projectes I de 2n curs dels Estudis Artístics Superiors de Disseny Gràfic.

Fem Teatre és
un dels projectes escènics participatius de L’Atlàntida Educa, adreçat a joves de Vic i comarca, de 15 a 20 anys. El projecte culminarà amb la representació de l’obra teatral El club dels poetes morts el 17 de març de 2018, a la Sala 1 Ramon Montanyà de L'Atlàntida. Es tracta d’una adaptació de la coneguda obra cinematogràfica, ampliant el nombre de participants i incorporant més presència femenina.