Forja artística i escultura en metall. Mostra de fires de forja i joves artistes




L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, juntament amb l'Associació de Veïns, botiguers i industrials del Carrer Ballesteries de Girona, organitza una exposició de:

FORJA ARTÍSTICA I ESCULTURA EN METALL
Mostra de fires de forja, entitats i
Joves artistes que treballen amb metalls a Catalunya

a la Sala La Carbonera
del Museu d'Història de Girona
(Pujada Sant Feliu, 2)
de l'1 al 4 de novembre

Aquesta exposició es fa en motiu de la XXXIII Fira d'Artesans del Carrer Ballesteries, que aquesta edició està dedicada a la Forja.
L'exposició de FORJA   I ESCULTURA EN METALL s'organitza en dues sales:
A la primera sala La Carbonera hi haurà una mostra de les 4 fires de forja que es fan a Catalunya: Fires de Forja de Besalú (Garrotxa), la més antiga, Alpens (Osona), Alins (Alt Urgell)  i Campdevànol (Ripollès). També hi haurà representades entitats com: L'AFOC (Associació de forja de Catalunya) i oferta formativa de cicles formatius relacionats amb els metalls.
A la segona sala La Csiterna hi haurà una exposició de peces de forja artística i Escultura en metall de Joves artistes emergents que treballen amb metalls a Catalunya
L'exposició que ha estat muntada per els alumnes d'Arquitectura efímera, escultura, forja artística i Disseny i Fabricació 3D_Fosa de l'Escola d'Art i Superior de Dissen de Vic. El muntatge ha girat entorn dels 4 elements de la natura, molt presents en el treball dels metalls. La sala la carbonera vol representar la Terra i el Foc i la Cisterna l'Aigua i l'Aire.