Alumnes del CFGS d'animació premiats al programa "Talent Creatiu i Empresa"


L’alumnat del primer curs del nou CFGS d’Animació amb perfil de videojocs i entorns interactius ha estat el guanyador d'un premi per un projecte d’animació.

L’acte de lliurament de premis dels projectes presentats dins el programa Talent Creatiu i Empresa, organitzat pel Departament d'Educació, ha tingut lloc aquest matí a l'auditori AXA. 

El programa Talent creatiu i empresa té com a finalitat, d'una banda, donar a conèixer el potencial de coneixement i la creativitat que els centres educatius poden aportar a les empreses, entitats i organismes col·laboradors, amb la creació, disseny i producció de béns i serveis i, de l'altra, fomentar la formació i actualització dels professors dels centres educatius, mitjançant la transferència de coneixements entre aquests i les empreses, entitats i organismes, per promoure l'equitat i la qualitat en el sistema educatiu, reflectida en la millora de les capacitats i competències dels alumnes participants.

El Consell Català de l’Esport ha escollit el projecte desenvolupat pels alumnes del CFGS d’Animació amb perfil de videojocs i entorns interactius de l’Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic com a projecte guanyador. Aquest projecte consisteix en la creació d’una infografia animada sobre les proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Esquí Alpí. El grup d'alumnes que han participat en el projecte han creat la infografia dins el marc de l’assignatura de Projectes d’Animació i avui han tingut l'ocasió d'explicar el projecte desenvolupat, donat agraïments i recollir un obsequi de reconeixement.