Inici de curs a Batxillerat

El passat dijous 11 de setembre vam començar el curs de Batxillerat. Es va començar amb una presentació general de l'escola i els estudis i, posteriorment, vam fer activitats variades:

Dijous 11, al teatre L'orfeó, xerrada sobre el curmetratge a càrrec de l'Esteve Sunyol dirigida a l'alumnat de Batxillerat Artístic. 



Divendres 12, xerrada sobre el dibuix a càrrec de l'arquitecte i "sketcher" Ferran Blancafort, exprofessor de l'escola. Posteriorment es va fer una activitat d'sketch i es va sortir a dibuixar per la ciutat de Vic.

Divendres 12, sortida a Barcelona i visita de l'exposició Construint nous mons1914-1945,  al Caixa Forum de Barcelona, amb el grup de segon de Batxillerat.

Aquesta exposició proposa una nova lectura sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat que subratlla la seva llibertat, misteri i utopia. La mostra presenta una visió exhaustiva de l'art del període 1914-1945 amb obres del futurisme, surrealisme,  constructivisme, dadaisme i abstracció analítica.