Lliçó inaugural / Curs 2019_20

El proper dimecres 23 d'octubre, a la Sala d'Exposicions a les 18 h, tindrà lloc la lliçó inaugural del Curs 2019_20 a càrrec de Pati Núñex
Pati Núñez, és una dissenyadora gràfica especialitzada en branding i packaging, guanyadora del Premi Nacional de Disseny el 2007. Combina la seva activitat professional amb la docència en disseny gràfic.

Pati Núñez (Figueres, 1959), es va traslladar de nena a Barcelona (1962), ​​on va estudiar disseny gràfic a l'escola Eina. Després d'acabar la seva formació, es va integrar en l'equip docent i amb 20 anys va començar a treballar com a dissenyadora gràfica amb Toni Sellés. Durant aquesta època va col·laborar amb diferents firmes de disseny i publicitat i, el 1985, va fundar el seu propi estudi de disseny. Després d'una etapa de dos anys en AD (Associate Designers), on va exercir de directora en el departament de Disseny Gràfic, el 1995 va crear Pati Núñez Associats, el seu actual estudi especialitzat en imatge corporativa, imatge de producte i campanyes de comunicació gràfica.


+ informació