Presentació de projectes Victor Papanek

El passat 20 de desembre els alumnes de 4t curs d'Ensenyaments Superiors, van participar en l'acte final de presentació del projecte En el camí de Victor Papanek al Museu del Disseny de Barcelona. 
Els alumnes van exposar cinc propostes relacionades amb la temàtica Jugant amb Papanek, en la qual s'han dissenyat elements i entorns de joc infantils per a espais exteriors. Els treballs presentats son: Tholos, de Carla Rovira, Joana Amorós i Sara Molina, Pangea, de Nacho González, Adrián Cañasi Tatiana Batista, Ecoline, de Laia Juárez, Ivette Matavacas, Jiawei Ni i Mar Aragonès, Sliding Puzzle, de Marc Robles, Núria Martinez i Carla Rifà, Línia aromàtica, d'Anna Blancafort, Nil Miserachs i Llibert Vela.

Els projectes son el resultat del treball transversal desenvolupat a les assignatures de Projectes Interdisciplinaris, Disseny i Pensament i el Disseny com a agent de canvi social. L'exposició dels projectes presentats romandrà oberta fins el proper 2 de febrer al Museu del Disseny de Barcelona.

+ informació