Dibuixar el temps,

Dibuixar el temps

06.03 - 03.04.2020

Inauguració, divendres 6 de març a les 19 h

Exposició coorganitzada amb l'Escola d'Art de Vic, Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Amb la col·laboració de l'Editorial Camí de Marges.

Dibuixar el temps és una exposició d’homenatge a Fina Padrós (1968-2019), que es presenta a l’Escola d’Art de Vic amb obra de l’artista i, a ACVic Centre d’Arts Contemporànies on, a part d’alguns dels seus treballs, també s’hi pot veure peces artístiques d’amigues, amics, companyes, companys i familiars que han volgut sumar-s’hi amb un treball que els vinculi amb el seu record. L’exposició va acompanyada d’una publicació que permet ampliar el relat de la mostra amb més documentació gràfica de l’obra de Fina Padrós i tres textos: de Marta Negre, Jordi Pou i la mateixa artista.
Com representar amb l’obra mateixa l’acumulació i l’amuntegament dels dies viscuts amb les seves durades, sensacions i visions? Un rere l’altre, un sobre l’altre, un que esborra l’altre, i després el següent, i el de després, i l’ara, el d’abans. I, tot d’una, et descobreixes embadocat mirant com es mouen unes fulles o unes arrugues en els llençols, i t’adones que ha fugit el temps mentre descobreixes un gat que travessa el pati, o veus que tot succeeix alhora, sense poder-hi posar ordre, ni fre. O és que potser no n’hi ha, d’ordre possible.
Fina Padrós

⬇️ Descarrega't el flyer informatiu