Lliçó inaugural del curs 2023_24 de l'ESDAPC i visita al MATERFAD

El dimarts 17 d’octubre de 2023 va tenir lloc la Lliçó inaugural del curs 2023-2024 de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAPC), a l’Espai Paral·lel 62 de Barcelona. 

Aquesta Lliçó inaugural va formar part dels actes de la Barcelona Design Week i va anar a càrrec de la historiadora i investigadora del disseny Raquel Pelta, amb la conferència titulada Dissenyadores valentes. L’activisme (també) és femení. 

Els alumnes del campus Vic van gaudir d'una jornada enriquidora on, a més d'una inspiradora lliçó inaugural, van tenir l'oportunitat de veure alguns dels treballs de final de grau més destacats de l'anterior curs, pertanyents a diferents especialitats.

Coincidint amb la lliçó inaugural d'ESDAPC, els estudiants de 1r curs, dins el marc de l'assignatura d'Introducció a la Ciència dels Materials van visitar el MATERFAD. Com sempre, ens presenten materials innovadors que no només ens inspiren, sinó que també esdevenen la primera matèria del #disseny.

MATERFAD és el Centre de materials de Barcelona, creat i impulsat pel FAD, Foment de les Arts i del Disseny, amb 3 missions: la generació, la transferència i la divulgació de coneixements sobre materials innovadors. Es tracta d'un observatori de futur, que es dedica a la recerca i vigilància tecnològica amb el punt de mira posat en la innovació, la sostenibilitat i la creativitat a través dels materials.

+ informació