Participació a la jornada PAD-MEV


L’alumnat del cicle d’Animació per a videojocs i espais interactius ha participat en la jornada Patrimoni Art Digital (PAD), un projecte on joves artistes digitals catalans emergents desenvolupen una obra artística inspirant-se en les col·leccions de diversos espais museístics i patrimonials de Catalunya, que aquest any s’ha celebrat al Museu Episcopal de Vic (MEV) sota el nom PAD-MEV.

La idea era agafar alguna de les imatges de l’exposició "Bèsties" del MEV i fer una reinterpretació digital. L’alumnat de primer curs va crear màscares inspirades en les bèsties i les va utilitzar per realitzar petits curtmetratges animats a la manera de l’obra Pas de deux del canadenc Norman McLaren (1962) combinant la fotografia estroboscòpica i la pixil·lació. 

Per la seva part, l’alumnat de segon va fer reinterpretacions low poly (una estètica que mostra models poligonals amb poca quantitat de polígons) de les bèsties, mitjançant un programari de modelatge poligonal 3D. 

El dissabte 18 de novembre vam assistir a la jornada, on vam poder veure el treball fet per l’alumnat d’altres centres i també per un grup d’artistes seleccionats, a més de gaudir del lliurament de premis.