Sortida a Girona


Els alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu d'Assistència al Producte Gràfic Imprès i de Serigrafia han fet una sortida a Girona, on han visitat el Museu del Cinema i l'exposició Homo Ludens, videojocs per entendre el present, al Caixa Forum.
 
Al Museu del Cinema han conegut la història de la imatge en moviment i del cinema a través de la Col·lecció Tomàs Mallol. Aquesta exposició es compon de més de vint mil peces, de les quals ens n'han explicat alguns objectes cinematogràfics i precinematogràfics. Es tracta d'elements que configuren la prehistòria del cinema i els seus primers anys d'existència.
 
A Caixa Forum, l'exposició HOMO LUDENS ens ha donat una nova perspectiva del concepte gamer, mostrant un món videoludificat, en el qual vida i joc convergeixen cada dia més. 
En aquesta exposició es presenten més de quaranta peces, entre videojocs i obres d’art, en un entorn interactiu que converteix la mateixa exposició en una experiència de joc col·lectiva.
 
Homo Ludens. Videojocs per a entendre el present és una exposició que posa en relleu com els videojocs transcendeixen l'àmbit estricte de l'acte de jugar, perquè són una indústria, un mitjà cultural i una proposta creativa a través de la qual podem comprendre millor el nostre present.