Visites de l'alumnat de l'especialitat de Disseny d'Interiors a l'ESDAPC

 



L'alumnat de 4rt dESDAPC interiors del campus Vic van visitar el passat divendres 11 de novembre, les noves caves Peralada, projecte de RCR arquitectes @rcrarquitectes i el festival @lluernia a Olot.

Lluèrnia és un festival que explora nous fragments de la ciutat, per posar-hi llum i màgia. Ja fa dotze anys que Lluèrnia il·lumina Olot. De fet, s’ha convertit en un festival no només a la ciutat sinó també de la ciutat, gràcies a la implicació de moltíssimes persones que s’hi han involucrat d’una manera o d’una altra .Aquest any l’epicentre és a la Ciutat Jardí, un eixample olotí amb una disposició formal radial i coneguda com a Eixample Malagrida.

D'altra banda, l'alumnat de segon curs d'ESDAPC van fer una visita al Showroom de Corretja. En aquest curs es treballa en el disseny d'un habitatge i es va organitzar una visita a Corretja, ja que els és molt útil veure empreses relacionades amb bany i cuines i veure les novetats en mobiliari de cuines i open spaces. En aquesta visita es va aprofitar també per aprofundir en materials i revestiments.

 + informació

Lluèrnia