Presentació de les Jornades I+P _ Identitats en procés

Presentació de les Jornades I+P _ Identitats en procés
Inaugura el cicle de xerrades Xavier Gallego amb "Pensa en 4D"
Espai d'Exposicions

aquest divendres 22 a les 19h

Gallego treballa com a Director Creatiu-Experience Design a R/GA Nova York, liderant el compte de Nike i projectes com Antidiary.com per Samsung. El seus treballs han estat guardonats amb nombrosos premis internacionals: Cannes, Andy, AD&D o Clio, entre d’altres.
Com a il.lustrador, després d’exposar a Nova York, Istambul o Los Angeles, acaba de publicar el seu primer llibre "El amor es cosa de monstruos".

Xavi Gallego no és un publicista o dissenyador convencional, és "un dissenyador d’experiències". "El dissenyador d’experiències pensa en les seves campanyes de manera holística, té present els diferents moments de les campanyes, no se centra només en l’espot o el llançament del producte". I ho fa aprofitant totes les possibilitats que ofereix la tecnologia. La diferència respecte a l’agència clàssica és evident.

Aquesta xerrada será en certa manera el tret de sortida de les jornades de diàleg "Identitats en procés: com afronten els reptes actuals els dissenyadors i les empreses catalanes" que es realitzaran a la mateixa Escola el mes vinent coincidint amb el periode que VICCC dedica al disseny.

 

identitats-en-proces-easd-vic