El Fil Conductor

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic us convida a la inauguració de  l'exposició 
EL FIL CONDUCTOR
EMPRESA_ESCOLA
ESCOLA_EMPRESA

_____ 10 anys de convenis Escola d'Art de Vic / La Fundació La Farga
_____ 5 anys dels premis La Farga de l'Aram


Exposició del 6 al 29 de maig de 2016
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya - Delegació d’Osona
(Plaça Bisbe Oliba)
Dl a Dj / 09.00 h - 13.00 h // 15.00 h - 16.30 h
Dv / 09.00 h a 14.00 h

La mostra vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga. Aquesta exposició s'emmarca dins dels actes de ViCCC 2016 i es presenten les peces guanyadores de les cinc edicions dels Premis de la Farga de l'Aram que organitza La Fundació La Farga.

En aquests premis hi participen alumnes d'Escultura, Ceràmica, Forja i Fosa Artístiques de l'Escola d'Art de Vic. El muntantge de l'exposició ha anat a càrrec dels alumnes d'Arquitectura Efímera i s'hi pot veure també la projecció d'un catàleg interactiu que han dissenyat els alumnes de Gràfica Interactiva de la mateixa escola.

La inauguració va anar a càrrec de Felip Vidal, director de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic,  Oriol Guixà, President de la Farga,  Adelaida Fisas, Directora de La Fundació La Farga, Carme Saéz, directora del desnvolupament corporatiu de la Farga i Miquel Sitjà delegat del COAC a Osona.

Al final de l'acte es va fer homenatge a Vicenç Fisas i es va entregar a la seva vidua, una escultura de bronze realitzada per l'escultor Pep Ricart.


fil-conductor-easd-vic