El llegat de Manel Clot a la biblioteca Giralt i Miracle






































El llegat deixat pel comissari i crític d'art Manel Clot, mort ara fa gairebé un any, passarà a formar part del Centre d'Estudis i Documentació del Macba i de la Bibiloteca Giralt-Miracle, a Vic per decisió de la seva família i responent també a l'interès d'aquests centres per vetllar pel seu llegat.

En Manel Clot era especialista en art contemporani i la cessió del seu llegat a la biblioteca permetrà la seva consulta per part dels estudiants d'art i disseny de l'escola, que ja compta també amb el fons documental del crític d'Art Daniel Giralt-Miracle i també de la biblioteca de disseny d'Eumogràfic.

La biblioteca Daniel Giralt-Miracle acollirà la vasta biblioteca d'art, així com catàlegs i revistes especialitzades que havia reunit el comissari i crític d'art. La biblioteca s'encarregarà de catalogar tots els llibres en un fons específic Manel Clot, que estarà a disposició de tothom que vulgui consultar, i que formarà part del catàleg col·lectiu de biblioteques universitàries de Catalunya.

L'acte de donació a la Biblioteca Giralt Miracle es farà el dia 1 de març entre Salvador Clot i Felip Vidal, director de l'Escola D'Art i Superior de Disseny.

En l'acte es farà una taula rodona amb Ferran Barenblit, director del Macba; Carles Congost, artista; Marià Dinarès, president d'H, i els també artistes Pep Duran i el granollerí Jordi Pagès, amic de Clot.