CARES AMIGUES. PROJECTE EXPOSA'T




CARES AMIGUES
Inauguració de la tercera exposició del projecte "Exposa't"
 
L’exposició de Marc Arumí, tercera obra que forma part del EXPOSA’T, iniciativa de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Mil·lenari i amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, es va inaugurar el passat dijous 30 de març a les 8 del vespre a la Sala d’Art de la Fundació Mil·lenari de Vic.
Un gran nombre d’assistents entre familiars, amics, coneguts i col·laboradors de l’ONG Hugging Nepal amb la qual va treballar com a reporter, han visitat l’exposició i s’han apassionat per les “cares amigues” que l’artista va conèixer i retratar. En tot moment en Marc amb un gran somriure ha compartit la seva vivència i ha descrit cada cara minuciosament fins a aconseguir que tot el públic s’enamorés de l’expressió tan real en cada fotografia i ens féssim amics de cada personatge.
Marc Arumí agraeix al projecte EXPOSA’T que li ha donat l’oportunitat d’exposar la seva obra i a tothom qui s’ha interessat per veure la seva obra. I també anima a tots els artistes a exposar al projecte Exposa't.
Es podrá visitar l’exposició de dilluns a dijous de 9 a 21.30h i divendres de 9 a 20h.