NOVA EXPOSICIÓ DEL PROJECTE EXPOSA’T: REFLEXIONS PROVOCADES PER CANVIS INVISIBLES





L’exposició de Núria Grygus, és la quarta obra que forma part de l’EXPOSA’T i s’inaugura aquest dijous 18 de maig a les 8 del vespre a la Sala d’Art de la Fundació Mil·lenari de Vic.
El projecte EXPOSA'T neix d'una iniciativa de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Mil·lenari que compta amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic. L'objectiu és el de contribuir a fer visible l'obra artística i la tasca social de persones i col·lectius a través de l'exposició. 
Núria Grygus Viñas dedica el seu temps lliure a la il·lustració digital, art que li encanta i que ha convertit en el seu “hobby” principal. Mentre dibuixa pensa, reflexiona i treu conclusions que intenta plasmar a les seves obres mitjançant una il·lustració i una breu coneixe't frase que l’acompanya.
"Reflexions provocades per canvis invisibles", el seu primer projecte, està format per un seguit d’obres que conviden a reflexionar sobre l’aspecte que està tractant l’obra i, sovint, provoquen que l’espectador se senti identificat amb aquella reflexió i tregui les seves pròpies conclusions. Totes són fruit de reflexions fetes per l’autora, reflexions provocades per noves experiències i situacions que aquesta ha viscut aquests últims anys i que li han permès evolucionar i ser la persona que ara és. La majoria d’obres reflecteixen una transició a una maduresa evident, i representen l’evolució cap a una persona més oberta, segura i conscient.