Viatge d'estudis a Oporto (Portugal)En els darrers anys Oporto (Porto) ha estat fent una important transformació de la ciutat. Una gran renovació que ha comptat amb la construcció de molts museus i centres d’art i disseny contemporani.
En aquest viatge tindrem com acompanyant l’exalumna de l’escola Romana Vieitas, por-tuguesa i que viu a Oporto, qui ens ensen-yarà allò més important de la ciutat. També es realitzarà una visita a l’Escola Superior d’Art i Disseny EASD de Matosinhos (partner Erasmus de la nostra escola) on es realitzarà un workshop.

Dies: 16-20.04.18
Vols: Sortida: Vol BCN-PORTO_09.55 h / Tornada: Vol PORTO-BCN_19.00 h
Estada: Hostel  Nice Way Porto   / Rua de Sá da Bandeira  / www.nicewayhostels.com
(habitacions de 4 i 6 persones amb petit esmorzar)
Preu: 280€ aprox
Reserves:  Per reservar plaça caldrà que us inscriviu des del vostre correu electrònic a l’adreça oporto2018@eartvic.net abans del 24 de novembre del 2017 especificant el vostre nom complert (*** tal i com apareix en el DNI), el núm del DNI amb la lletra (comprovar que no caduqui abans de 6 mesos) i la data de naixement. Abans del 15 de desembre del 2017 s’haurà de fer un primer pagament de 180 € (preu del vol) i abans del 15 de febrer del 2018 la resta de la totalitat del preu.
Bon viatge !!!