Fira POU


Fira POU a l'EASD de Vic
Del 6 al 8 de desembre
De 12 a 20h
Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

L'Associació d'Alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic ens convida a passar per la fira POU, que s'organitza del 6 al 8 de desembre al claustre de l'escola, aprofitant el Mercat Medieval de Vic.
Aquesta fira acull dos formats de fira dins del mateix esdeveniment; la Fira de Petit Format (abans coneguda com Oh!Riginals!) i la Fira de Gran Format.

  • Fira de Gran Format: se celebra anualment a les arcades de l'escola i té una finalitat expositiva i informativa, que permet acollir projectes de gran format, deixant la voluntat comercial en un segon terme.
  • Fira de Petit Formataquesta part de la fira intenta acollir propostes de petit format; i què vol dir de petit format? Doncs propostes dels diferents artistes, dissenyadors i artesans adaptades a un format més petit i assequible tant en el sentit econòmic com en el de mida. Per tal d'aconseguir crear un mercat de productes d'aquest àmbit adaptats a l'accessibilitat de tothom.
Aquest any, l'associació d'almnes ha comptat amb la col·laboració dels alumnes que cursen el 4t curs d´ESDAP, tan de l'especialitat d'Interiors i de disseny gràfic. El disseny de la fira s'ha desenvolupat dins el marc de l´assignatura  Muntatges efímers, assignatura optativa de 4rt curs.
Us convidem a passar per l´Escola i veure el magnífic projecte desenvolupat pels alumnes de l'Escola.
+ informació