Informacions diverses

Benvolgudes i benvolguts,
Els representants dels alumnes, ens han comunicat que el dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 d’octubre, s’adheriran a la vaga convocada pel Sindicat d’estudiants SEPC.
D’altra banda, organitzacions sindicals, com ja sabreu, han convocat una jornada de vaga general aquest divendres dia 18 d’octubre.
És per aquest motiu que ens adrecem a vosaltres per informar-vos de les vagues previstes i dir-vos que hi haurà garantits els serveis mínims. Però atès que no sabem quina part del professorat prendrà la decisió de seguir la convocatòria i tampoc quina serà l'afectació d'aquestes vagues en el transport, tot i que el centre romandrà obert, no us podem assegurar que es puguin desenvolupar les classes amb normalitat.
L’Equip Directiu

...........................................

El personal d’administració i el professorat de l’Escola d’Art de Vic, reunit en la seva majoria i amb motiu de la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Supremo, del dia 14 d’octubre de 2019, en relació al procés obert contra líders socials i polítics catalans, manifesta el seu rebuig d’utilitzar mecanismes judicials per solucionar el que considera que són conflictes de caràcter ideològic i polític.