L'EartVic al Barcelona NiceOne

La passada setmana, alumnes i professors dels CFGS de Gràfica Interactiva, Animació per Videojocs, Forja, Fosa i Escultura vam visitar la fira de videojocs Nice One Barcelona, on vam poder gaudir i experimentar amb les darreres tendències en l'oci i els audiovisuals interactius.

A més a més, en aquesta edició des de l'Escola d'Art de Vic hem pogut participar activament en la preparació i muntatge de l'experiència immersiva Man Of Medan, promoguda pel Departament d'Educació i l'empresa japonesa de Videjocs Bandai Namco. Des dels diferents CFGS s'han elaborat videos i elements d'atrezzo en coordinació amb més de 30 escoles d'Ensenyaments Artístics i Formació Professional. 

Alumnes de forja, fosa, animació i escultura van participar amb el disseny de dues campanes; una feta de bronze de campanes i l'altra feta de llautó, amb motlles de fosa directa. També van dissenyar una reixa de grans dimensions per a la bodega i una altra, que simula una reixa de ventilació; la porta de sortida de l'escape room.

En resum, una experiència amb un resultat molt satisfactori!