Fira POU. 2019


Lloc: Escola d'Art de Vic. Rambla Sant Domènec 24. 08500 Vic

Horari: Obert de 11:00 a 20:00 hores


L´Associació d´alumnes us convida a passar per la FIRA POU que s´organitza els dies 6 i 7 de desembre al claustre de l´Escola, coincidint amb el Mercat Medieval de Vic. Situada al claustre de l´escola, vol ser una plataforma perquè alumnes i exalumnes disposin d´unes parades on exposar les seves creacions.
L´Associació d´alumnes fa possible el muntatge d´aquest esdeveniment a partir dels projectes proposats pels alumnes de 4r curs d´Ensenyaments Artístics Superiors de disseny d'ESDAP Catalunya, campus Vic.
L´Escola d´Art ha participat tradicionalment al Mercat Medieval  de Vic amb la Fira POU. A la Fira s´exposa, en presència dels creadors, peces i obres d´alumnes i exalumnes.
Dins del marc de l'assignatura Disseny d'Espais Efímers, els alumnes de 4t curs d'Ensenyaments Superiors de Disseny, han estat els encarregats del disseny gràfic i de l'espai d'aquesta Fira POU, que forma part del Mercat Medieval de Vic. On no hi neva ni plou és la proposta del disseny d'aquesta edició de la Fira POU i ha estat desenvolupada pels estudiants del 4t curs de disseny gràfic i disseny d'interiors del Campus Vic. La proposta neix de la idea de crear un espai on el protagonisme sigui el mateix pouelement cèntric i simbòlic del claustre de l'escola– recobrint-lo, protegint-lo, desmaterialitzant-lo i recreant-lo de nou per atorgar-li importància i fer-lo evident.

Un gran cilindre translúcid deixa veure a l'espai interior el pou recobert blanc, per reforçar la idea de puresa i harmonia. Al pou s'hi crea una atmosfera única i esdevé un element emblemàtic, resistent a qualsevol esdeveniment. La frase tan coneguda del conte d'en Patufet, On no neva ni plou ha servit com a inspiració a l'hora de crear un amagatall de pau; un lloc on hom es resguarda del fredde la neudtot i de tothom; un lloc on no pot succeir res, o bé, hi pot passar de tot. La intenció de la proposta és que el públic interactuï amb lespai.
  Hi van participar: Laia juàrez, Carla Rovira, Jiawei, Mar Aragonés, Òscar Cardó, Anna Llumà, Tatiana Batista, Ivette Matavacas, Carla Rifà, Llibert Vela, Sara Molina, Núria Matínez, Adrian Cañas, Marc Robles, Anna Blancafort, Nil Miserachs, Joana Amorós i Nacho González.



Fira POU from Eartvic on Vimeo.