Júlia G Escribà, exalumna de Batxillerat, presenta col·lecció a la 080 Barcelona Fashion

 



Júlia G Escribà, exalumna de Batxillerat de l'escola i que actualment està finalitzant els seus estudis en Disseny de Moda a l'ESDAP Catalunya Campus Llotja, va presentar la seva primera col·lecció de roba termorregulable amb una tecnologia desenvolupada per a la NASA, a la 080 Barcelona Fashion. 

"La pandèmia, l'emergència climàtica i les seves conseqüències evidents han creat un punt d'inflexió en la moda, (el sistema) s'ha de repensar de manera urgent. És insostenible el fast-fashion"

Amb només 20 anys, la Júlia està causant furor entre la premsa amb la seva proposta: peces de cotó que incorporen una tecnologia amable amb el planeta i pensades per durar molts anys. És una de les primeres col·leccions que explora l'aplicació d'aquesta patent, anomenada Outlast, en moda urbana. Aquesta tecnologia fa que la roba s'adapti a la temperatura que el teu cos necessita, possibilitant un canvi en el context actual de la moda, donant viabilitat a les col·leccions atemporals gràcies a propostes com aquesta que combina la tecnologia i noves propostes de disseny 


Llegir tota la notícia publicada a EL PAÍS Moda del 3 de setembre de 2020

https://juliagescriba.com/