Carla Ruiz, guanyadora del concurs "Joves i mobilitat"





Carla Ruiz, alumna de 2n curs del CFGM d'Assistència al Producte Gràfic Imprès, ha estat la guanyadora de la 14a edició del concurs "Joves i mobilitat"en la categoria d'anunci gràfic, pel treball: “Camí a l’escola”.  

Com a l’anterior edició, el lliurament de premis s’ha celebrat virtualment i ha comptat amb la participació de Josep Mateu, president del RACC; Oriol Amorós, secretari general del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya; Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit; i Ramon Grau, subdirector general d’Ordenació Curricular del Departament d’Educació.






El concurs "Joves i mobilitat" està organitzat pel RACC, amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i dels Departaments d’Interior i d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El jurat ha valorat que els alumnes hagin presentat propostes originals que promouen actituds cíviques i responsables en els desplaçaments que efectuen als seus centres educatius.

En aquesta 14a edició, i malgrat les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus, s’han presentat un total de 1.346 treballs que han estat elaborats per 2.152 estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, així com nois i noies membres de casals de joves o centres de lleure, distribuïts en 608 equips procedents de 35 centres educatius de tot Catalunya.


Enhorabona Carla!!!




Més informació: RACC Mobility Club