Queralt Guinart, il·lustradora i exalumna del Batxillerat ArtísticL'artista Queralt Guinart (Moià, 1996), exalumna del Batxillerat Artístic de l'escola i coneguda com a Kerrature a Instagram, s’ha fet un lloc al món de la il·lustració dibuixant relats lèsbics: noies amb banyes, noies que ploren, escenes quotidianes. Creu que aquestes històries han quedat ocultes i contribueix a la visibilització de les lesbianes amb les seves vinyetes, que atrauen milers de seguidors a les xarxes socials. Ho fa a cop de grafit, de llapis gruixut, d’estampació, serigrafia, de gravat i també amb text, com a dissenyadora gràfica que és. 


La publicació digital Catorze.cat (Premi Nacional de Cultura) ha conversat amb ella sobre les seves històries i dibuixos carregats de crítica social en clau lèsbica i de l'impacte que està tenint la seva pàgina d'Instagram, entre molts d'altres aspectes.


Us passem l'enllaç a l'entrevista perquè pogueu conèixer una mica més la feina que està fent la Queralt: https://www.catorze.cat/biblioteca/kerrature-genitals-expressio-165982/