Procés de creació del videoclip "ALINE"






El passat 15 de desembre, Arnau Solà ens va explicar el procés de creació del videoclip ALINE, dirigit pel cineasta Wes Anderson. La xerrada va estar adreçada als alumnes dels cicles formatius de Grau Superior en Gràfica Interactiva i Videojocs de l'escola.

ALINE va ser ideat per promocionar la pel·lícula The French Dispatch, estrenada el 22 de l'octubre passat. Està dirigit pel mateix Wes, amb la producció d’Octavia Peissel i amb música de Jarvis Cocker. The French Dispatch és la darrera pel·lícula del director nord-americà, responsable de films com Life Aquatic, Gran Hotel Budapest o Isle of Dogs

És en el videoclip, on Arnau Solà animador i il·lustrador de Torelló, va entrar a formar part del projecte assumint-ne la direcció d’animació. A la sessió ens va explicar com ha estat el procés de producció, així com també, la gestió d'un equip amb gran part dels membres de la comarca d'osona i com van anar solucionant els problemes i modificacions que van anar sorgint durant el procés.

El pòster de la pel·lícula, i gran quantitat de material il·lustrat del film, surt de les mans del dibuixant de Cadaqués, Javi Aznarez, amb unes il·lustracions fresques i irreverents.








.