Talent Creatiu i Empresa


L'Escola d'Art de Vic, dins del programa Talent Creatiu i Empresa, organitzat pel Departament d'Educació, ha rebut l'encàrrec de realitzar uns motlles per a repujar la pell. 

L'objecte del programa és fomentar la participació dels centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny en projectes que desenvolupin estratègies de relació en el camp de la innovació i l'intercanvi de coneixement entre els centres docents i les empreses, institucions i entitats, i que permetin als estudiants integrar en el seu aprenentatge l'entorn laboral d'un ambient real, adquirint hàbits de relacions humanes a l'empresa, del treball en equip, l'orientació cap al client, sentit d'iniciativa i esperit emprenedor, cultura d'empresa, innovació tecnològica, perfils professionals, i altres.





Per aquest motiu, els alumnes dels Cicles Formatius de Forja i Fosa, han visitat l'Escola Municipal d'Art La Gaspar, d'Igualada, especialitzada en l'artesania de la pell i on imprateixen el Cicle Formatiu d'Artesania de complements del cuir. Amb els professors d'aquest cicle han realitzat un taller de treball de la pell i un col·loqui amb alumnes d'aquesta escola. 

En aquest sentit també han anat a visitar l'espai Nquart leather del carrer de la Riera de Vic, on la propietària, la Sandra Quílez, els va ensenyar el seu taller d'artesania en Pell, les eines i les tècniques de treball d'aquest material.




Molt bones impressions!