El Dr. Joan Massagué rep el "Premi Ciutat de Vic" creat per alumnes de l'ESDAPC Vic i l'Escola d'Art







El Dr. Joan Massagué, referent mundial de la investigació del càncer i l’origen de la metàstasi, va rebre el "Premi Ciutat de Vic" dissenyat per alumnes de l'ESDAPC (campus Vic) i l'Escola d'Art de Vic. 

L'Aina Gómez es va encarregar de fer el disseny de la peça mentre que en Yago Pujol l’ha va materialitzar. La peça té forma del símbol infinit i està feta amb planxa de coure. Representa la interrelació, l'amistat i la cooperació, valors que vol transmetre l'entitat de la nostra ciutat.




L’acte de lliurament d’aquest premi es va fer a l’Atlàntida de Vic i comptà amb interpretacions musicals; una glossa a càrrec de Josep Arimany, doctor i president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS); una entrevista a l’homenatjat, i el lliurament d’un guardó dissenyat pels alumnes de l’Escola d’Art de Vic. Els parlaments institucionals van anar a càrrec de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs; del conseller de Salut, Josep M. Argimon, i de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra.









Més informació