Procés de creació del llibre "Tiembla", a càrrec d'en Ramon Ricart


El proper dia 9 de maig a les 16.30 h, en Ramon Ricart farà una xerrada a l'Escola d'Art de Vic sobre el procés de creació de la seva novel·la gràfica "Tiembla".

TIEMBLA és el relat quotidià de l’enfrontament i l’acceptació d’una malaltia neurodegenerativa en una edat primerenca. Suposa una reflexió personal sobre com portar una nova vida en companyia d’aquesta malaltia. El traç de línia clara accentua el to planer i sense dramatisme de l’autor per trobar respostes a un futur incert.

Ramon Ricart (Vic, 1967). Ha dedicat bona part de la seva vida professional a la docència en Escoles d’Art i Disseny. Ha compaginat la tasca docent amb projectes vinculats al disseny, la il·lustració i el còmic i ha participat en diferents exposicions col·lectives.

Dels darrers projectes destaca el comissariat i participació en l’exposició Originals / Inèdits (Il·lustradors d’Osona) (2016), el projecte multidisciplinari FA NO FA (2018), les il·lustracions per al llibre de poesia BLAUS de Joan Palau i l’exposició SELF-PORTRAIT a ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic (2021).

Actualment està exposant SELF-PORTRAIT 2 / PUNT I SEGUIT a l’Escola d’Art i Superior de Disseny La Llotja de Barcelona i publicant setmanalment a Instagram la tira còmica Punto y Línea. Tiembla és la seva primera novel·la gràfica, publicada per Bang Ediciones.


La conferència estarà oberta a tothom.


Més informació