Lliurament de premis Projecte MEV
Els alumnes dels Cicles Formatius de Gràfica Interactiva i Videojocsgràcies al Museu d'Art Medieval de Vic i al programa Talent Creatiu i empresa del Departament d'Educació, han estat treballant aquest curs en un projecte de creació de filtres d'instagram per a les peces del MEV.

En aquest projecte s'han ideat i dut a terme una sèrie de filtres d'instagram que interactuen amb les obres exposades al Museu.

Després de mesos de treball i de fer les presentacions de les propostes als responsables del Museu, aquesta setmana s'ha fet l'acte de lliurament de premis.

El jurat ha triat els tres grups guanyadors, que passaran a formar part del compte oficial del Museu, a més de dos accèssits.
Els alumnes guardonats han estat: Dànae Arjonilla, Leila Da Silva, Itziar García, Yolanda Romero, Oriol Masarnau, Adrià Villena, Lily Arnez i Kartil Kartik.

L'experiència ha estat molt positiva i ha sentat la base de futures col·laboracions en aquest àmbit.

Enhorabona a tots!
Si voleu, podeu entrar al perfil d'instagram @eartvic_ateliervirtual i interactuar amb els filtres en persona. Alguns, però, els haureu d'anar a provar al MEV, ja que s'activen quan detecten les pintures! 

A partir d'ara podreu gaudir d'una nova experiència quan visiteu el Museu d'Art Medieval. No us ho perdeu!

.