Exposició de Treballs Finals de Grau a la seu de Vic del Col·legi d'arquitectes


La sala d'exposicions de la seu de Vic del COAC, acull l’exposició 'TFG 2021/2022 ESDAPC Vic', que s'inaugurarà el dia 2 de desembre a les 19 h.

Aquesta exposició és una mostra de projectes desenvolupats pels alumni de Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors Aina Gómez, Ferran Bermudez, Clara Hernández, Imma Castellà, Indra Hein, Nadia del Olmo, Blanca Garrido, Carla Rifà, Júlia Gallart i Raquel Planas. 

Es tracta dels Treballs de Final de Grau de l'ESDAPC, que van fer el segon semestre del quart curs dels estudis de grau en disseny realitzats a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya, assessorats pels seus corresponents tutors.

Les propostes exposades d'una banda reflexionen sobre la societat i de l'altra banda aporten el seu punt de vista i aproten solucions per tal de transformar-la, evidenciant la tasca del dissenyador com a agent de canvi social.

Els projectes estaran exposats a la sala d'exposicions del COAC de Vic fins al 28 de desembre. Si algun grup està interessat en una visita guiada, cal demanar-ho per mitjà del correu electrònic comunicacio@eartvic.net.

+ Informació

https://www.arquitectes.cat/ca/cultura/exposicio/ESDAPC-Vic