Fira POU

 

Dissabte 17 i diumenge 18 de desembre, de 11 a 21h, Fira POU a l'Escola d'Art de Vic. L'Associació d'Alumnes de l'Escola ens convida a passar per la fira POU, que tindrà lloc al claustre de l'escola. 

En aquesta fira hi trobareu parades d'artistes i artesans de la comarca, molts dels quals alumnes i exalumnes de l'escola: NEREA SANTISTEBAN, IAN MAYAL, JOSEP M. AREGALL, MARIA ASCASO, MARTA GURI, IVAN RODRÍGUEZ, LAIA SALTIVERI, ALBA ROMERO, PAU RIU, BERTA CANALS, LÍDIA VILAR, ADRIÀ VILLERA, ANNA OLIVA, JOAN VALL, CARLA RUIZ, GUILLEM CAÑELLAS, MARTA PÉREZ, INGRID MACHADO, DEHARO CRAFTDESIGN, ANNA LEUS, LIFADRIM I ALUMNES DE 2N DE BATXILLERAT. Dissabte a les 20h, hi haurà un concert de Bloom. 

L'associació d'almnes ha comptat amb la col·laboració dels alumnes que cursen el 4t curs d´ESDAPC, tan de l'especialitat d'Interiors i de disseny gràfic. El disseny de la fira s'ha desenvolupat dins el marc de l´assignatura  Muntatges efímers, assignatura optativa de 4rt curs.

La proposta de disseny està lligada a l’art en tots els seus sentits. La mostra vol representar la mort dins del món artistíc i reivindicar el paper dels artistes i artesans que viuen d’aquesta professió. El missatge que s'ha volgut transmetre en la fira d'enguany és que L’ART NO HA MORT.   
  
Utilitzant el pou com a element central de l’escola i de la fira, s'ha elevat un cub metàl.lic folrat de material brillant subjectat amb tensors ancorats als vuit balcons per tal de simbolitzar  la sinergia de tots els artistes que conformen l’escola, l’espurna que preserva l’art.  

D'altra banda, s'han penjat tres banderes al balcó de sobre la porta principal per tal d’atraure el públic de l'exterior. Per donar continuïtat al muntatge i crear una camí a seguir s'han folrat les dues pissarres de l’interior del claustre, creant un cartell gegant.

Per interactuar amb el públic s'han dissenyat unes targetes postals amb un manifest revindicant el paper de l’art en el món i la societat, per tal que el públic es pugui emportar un recòrd o souvenir

Us convidem a passar per l´Escola i veure el magnífic projecte desenvolupat pels alumnes i visitar la fira el POU.