Alumnes de l'EA_Vic Visiten el Rodatge Maleït a Sitges


El passat dilluns 9 d'octubre, un grup d'alumnes de l'Escola d'Art de Vic van visitar el passatge del terror: el Rodatge Maleït a Sitges; una activitat programada dins del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

L'activitat estarà ambientada en un antic estudi cinematogràfic abandonat, on els visitants poden viure situacions terrorífiques. Es tracta d'un espai immersiu, on a mesura que els participants fan el recorregut se sorprenen  per diversos muntatges i actors, que els faran viure moments de por.

En el projecte hi estan implicats més de 1.000 alumnes i 45 cicles de formació professonial, d'arts plàstiques i disseny, i d'arts escèniques. El Departament d'Educació ha organitzat aquest esdeveniment amb la col·laboració dels centres educatius, el suport de l'Ajuntament de Sitges i del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Els alumnes d'Escultura, Ceràmica, Forja i Fosa de l'Escola d'Art de Vic han participat en aquest passatge del terror amb la creació d'objectes d'atrezzo; el  rètol d'entrada, un focus, la càmera, la claqueta, la cadira del director, un cendrer, un  ventilador i plats de taula. 

L'entrada és gratuïta i es pot visitar fins al 29 d'octubre de 2023.

+ informació