Talent creatiu i empresa. Repte Alas y viento. AUB

 

Dimecres, 18 d'octubre va ser un dia especial i ple de talent creatiu, que no oblidarem. Vam tenir l'oportunitat d'assistir a l'acte d'inauguració del'exposició de les obres realitzades durant el curs 2022-23, en el marc del programa Talent Creatiu i Empresa, en col·laboració amb l'associació Alas y Viento i Amics de la UNESCO. 

Volem agrair la rebuda que vau donar a les obres dels nostres estimats alumnes participants de l'Escola: Justin Afetelor (Cicle Formatiu de Grau Superior d'Escultura), Laura Orive (Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica) i Berta Canals ( Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Forja). 

Talent creatiu i empresa és un programa del servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, àrea d'Arts Plàstiques i Disseny. L'objecte del programa és fomentar la participació dels centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny en projectes que desenvolupin estratègies de relació en el camp de la innovació i l'intercanvi de coneixement entre els centres docents i les empreses, institucions i entitats.

El repte Alas y Viento - AUB, llançat el passat curs 2022_23 consistia en la creació d'una obra de qualsevol disciplina artística inspirada en la col·lecció de màscares Alas y Viento, explicant la peça des d'una mirada pròpia, atribuint-li una significació determinada, despertant l'interès i estimulant l'intel·lecte de l'espectador.

L'Escola d'Art de Vic va participar en aquest projecte, en el qual hi van participar un total de 10 Escoles d'Art de Catalunya. L'exposició es podrà visitar fins al 10 de novembre de 2023 als Amics per la UNESCO de Barcelona, carrer Mallorca 207, principal. Barcelona.

Gràcies a @enseapd, @_alasyviento, @amicsubcn i @educaciócat que van fer possible aquesta col·laboració i a tots els assistents a l'acte.