Denuncia del “genocidi” sobre Palestina amb una acció a la plaça de Vic

 

Aquest divendres a la tarda, vam participar en la instal·lació de gran format, que es va fer a la plaça de Vic, en protesta al genocidi del poble palestí. La idea de la instal·lació era omplir la plaça de"cossos morts". Es tracta d'una performance de dos col·lectius d'artistes de la comarca d'Osona, Creaciones Invisibles i Antídrom, que van voler denunciar així "el genocidi que pateix el poble palestí", tal com anunciava una pancarta col·locada just a sota l'Ajuntament de Vic.

L’alumnat de batxillerat i d'APGI es van sumar a aquesta acció de protesta i també van dir NO al genocidi del poble palestí. Vam dir prou a morts innocents, molts d'ells infants, a la censura, la repressió i la manca de llibertat d'expressió. Ens vam sumar a aquesta acció que, a través de l'art, va voler aixecar la veu contra les injustícies i contra aquest extermini i discriminat.

Per poder participar en aquesta acció es va demanar col·laboració a tota la comunitat educativa de l'escola ja que calien molts llençols vells (per embolcallar) i diaris (per posar a dins i fer la forma).
 
Més informació:
  • El 9 nou: Denuncien el “genocidi” sobre Palestina amb una acció a la plaça de Vic
  • Canal 3/24  Imatge insòlita de la plaça de Vic amb una acció artística contra la guerra a Gaza