Disseny i creació del guardó dels premis del festival de cinema de Molins de ReiLa Berta Canals, estudiant de 2n curs del CFGM de Forja artística ha lliurat aquest cap de setmana, al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, 2 guardons, que ha elaborat al seu taller de Monistrol de Calders. 

  • Premi honorífic a Mar Targarona per la seva trajectòria professional: Un Premi que a la vegada és una escultura, una obra d'art, realitzada amb una sola peça de ferro, (un passamà de 40x10x500mm). L'obtenció del material s'ha fet a partir del reciclatge, després és moldejat a través de la forja. Representa, com si és tractés d'una pel·lícula de terror, que el Català està en perill de trencar-se. I que gràcies a persones com la Mar Targarona, que fan possible l'impossible, el català segueix més viu que mai. 
  • Premi al reconeixement dels 50 anys de la marató de terror de Molins de Rei: Una peça de ferro en forma de 50 on, una part del 5 és una ferradura de cavall de la sort, creada amb l'objectiu que puguin seguir fent la marató 50 anys més.

 

 
+ informació