Participació a la 1a Girona GameJam


El passat cap de setmana un equip d'estudiants de 2n curs del CFGS d'Animació perfil Videojocs format per Ernest Jordà, David Serón, Marcel Soler, Genís Mendoza, Arnau Argemí i Cristian Montero va participar a la 1a edició de la GameJam Girona. En aquest esdeveniment, els estudiants han disposat de 48 hores per desenvolupar un videojoc a partir de la temàtica "Mons Paral·lels", que es va donar a conèixer el divendres a la tarda.

Des del primer moment l'equip s'ha organitzat i distribuït les feines entre els diferents components: art, disseny de nivells, animacions, música, etc. i van treballat de forma coordinada, aplicant els coneixements treballats a l'aula. Al final van aconseguit presentar un videojoc acabat que va cridar l'atenció i va agradar molt a tota la resta de participants. Fins i tot e van endur el premi a la millor música, composada de forma íntegra per en Genís! Per cert, el joc es diu "PolyInk" i està disponible a la plataforma itch.io!

Volem agraïr i felicitar l'ajuntament de Girona i el Centre Audiovisual El Modern per l'acollida i l'organització de l'event. Ha estat una gran experiència per als nostres alumnes i segur que hi tornarem a la propera edició. El millor resum el va dir l'Ernest a les xarxes en acabar: "El premio ganado está bien, pero lo que más nos llevamos de aquí son todos los comentarios buenos, todo el feedback y la experiencia de tener a gente haciendo cola para probar tu juego.