FEM DEO 2024 guardona l’empresària Cristina Isern amb una peça de bronze creada per alumnes d'ESDAP i de Fosa Artística

La Cambra de Comerç de Barcelona a Osona, Creacció i el Consell Empresarial Osona han celebrat avui l’acte central de les jornades FEM DEO. 

Una iniciativa que cerca promoure, visibilitzar i reconèixer el paper de les dones empresàries osonenques i que enguany ha comptat amb la ponència central d’Ona Carbonell i la participació de més de 100 persones, provinents d’una seixantena d’empreses de la comarca representants de tots els sectors econòmics del territori.

Durant el decurs de la jornada s’ha lliurat el segon guardó FEM DEO, un reconeixement al lideratge femení en el món empresarial que enguany ha estat lliurat a Cristina Isern Riera, responsable de les botigues ISERN ELECTRO i consellera delegada del grup d’empreses d’ISERN.

Les 3 entitats impulsores de la iniciativa, representades per Gemma Vivet (presidenta del CEDO), Guillem Soldevila (membre del Consell de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona) i Núria Macià (directora executiva de Creacció), han fet entrega del guardó de bronze, el qual ha estat dissenyat per alumnes de Disseny d'ESDAPC i realitzada per alumnes del CFGS de Fosa Artística de l’Escola d’Art de Vic.